30. 04. 2017

Služba, kosilo ali sprehod?

Se vam kdaj med delovnim tednom zgodi, da imate v enem dnevu poleg službe, še opravke in ne veste, kaj bi tisti dan oblekle? Drage dame, Tom Tailor je novo kolekcijo obogatil s čudovitimi oblekami, ki jih boste lahko nosile tako na delovnem mestu, kot na popoldanskem mestnem sprehodu ali pa na sprehodu po parku.

Obleke so zavladale tudi v svetu modnih blogerk! Denina je mnenja, da  bodo tudi v letu 2017 krila in obleke  zelo priljubljene, in če se v njih počutimo udobno in so nam všeč,  je tudi prav, da jih nosimo.  Sama  je izbrala obleko z robovi različnih dolžin in potiskom.

Fashionistka Matea se je odločila za temno modro Tom Tailor obleko in pravi, da se v njej počuti udobno in urejeno, še posebno pa ji je všeč lahkoten material. Če vas zjutraj preseneti slabo vreme, si pod obleko oblecite pajkice in še vedno boste urejene ne glede na to, kam se boste odpravile.

Blogerka Maja pa si je za sprehod po parku izbrala prelepo oblekico s cvetličnim potiskom in jo skombinirala s Tom Tailor modrim nahrbtnikom in roza jeans jakno.

Ne glede na to, kam se odpravljate, obleka je vedno prava izbira! Poglejte si še kakšne outfite sta ustvarili Ajda in Ajla.