Kariera

TOM TAILOR GROUP je globalno aktivna modna družba, ki se še vedno širi. Naše znamke so sinonim za visokokakovostno izkušnjo, hitro plasiranje modnih trendov in sproščen pogled na življenje. Danes imamo v več kot 35 državah okoli 1.300 prodajaln v katerih zaposlujemo 6.500 prodajalk in prodajalcev. Da bomo lahko še naprej rasli, kot načrtujemo, potrebujemo le nekaj: vas!

Naj vas navdihne podjetje, ki razmišlja in ukrepa vizionarsko: s preprosto hierarhijo, kratkimi odločevalskimi potmi in modernim, dinamičnim in mnogoplastnim okoljem. Naj gre za razvoj produktov, veleprodajo, e-trgovino, maloprodajo v neposrednem stiku s kupcem – vedno nudimo stimulativno delovno okolje in odlične projekte! Raznolike karierne priložnosti, ki jih nudimo, nagovarjajo posameznike, ki si želijo osebnega razvoja, imajo veliko motivacije in ambicij, si želijo ekipnega dela in ki jih moda prav zares privlači. Akcija: postani del zgodbe o uspehu našega podjetja, ki je na poti, da postane globalni igralec v svetu mode.

DON`T FOLLOW! EXPLORE!

Prijave pošljite na naslov info@tom-tailor.si.

Če se prepoznate v naših vrednotah in verjamete, da ste najboljša oseba za našo ekipo, nam lahko pišete tudi kadar se ne najdete v trenutno razpisanih delovnih mestih. Pošljite svoj CV, mi pa vas bomo vključili na seznam potencialnih kandidatov za prihodnja delovna mesta.

Imate modni blog in bi radi sodelovali z nami? Z veseljem spremljamo modne bloge na trgih, kjer smo prisotni, in z veseljem spoznavamo njihove avtorje. Oglasite se na e-naslovu: info@tom-tailor.si.

Vrednote

Ljubi modo
Spoštuj delo drugih
Tom Tailor
Krši pravila
Postavljaj si nove cilje
Praznuj uspehe
Predvidljivost in poštenost sta tvoji vrlini
Prevzemaj odgovornost
Prepusti se strasti do dela
Komuniciraj brez zadržkov
V spremembah prepoznaj priložnost
Komuniciraj brez zadržkov