Aktualno

Pozitivna energija, živahne barve, sreča in veselje so vedno v modi! Se strinjaš? Obleci najljubši pulover in bodi edinstvena v službi, na kavi ali doma.

Več

Denino je navdušila pomlad in njene tople barve. Pravi, da svoja oblačila izbira po navdihu iz narave. Tokrat je izbrala čudovito pomladno jakno v beli barvi, v kateri zgleda odlično. Se strinjaš? 

Več

Pomlad je naravo obarvala v nežne odtenke roza in tudi naše blogerke so se odele v nežne pomladne barve ter tako ponesle pomlad na ulice. 
Kaj meniš katera bolje nosi našo najljubšo spomladansko jakno? 

Več

Lahkotnejša oblačila, s katerimi se spogleduješ že nekaj časa, lahko postanejo tvoj modni ulov že danes. Izkoristi popuste na medsezonskem znižanju in reci DA novim modnim kosom. 

Več

Ko iščeš novo srajco, je Tom Tailor vedno pravi naslov! Telirana, sproščena, z ruskim ovratnikom, črtasta, z dolgimi ali kratkimi rokavi … Prepričani smo, da imamo vsaj eno pravo.

Več

Stopi v pomlad samozavestno in z našim nagradnim kvizom preveri, kako pogosto rečeš DA sebi. Sodeluj in osvoji novo jakno Tom Tailor. Nagradna igra, v kateri preprosto moraš sodelovati.

Več

S sivko bo tvoj dan dišeč, saj boš s prekrasno barvo preprosto zacvetela in opozorila nase. Nasmehni se in bodi TI, prelepa in edinstvena. Barva sivke bo tvojim oblačilom dodala lep kontrast in nekoliko bolj romantičen, hkrati moderen pridih.

Več

Maja svetuje: "Sprejmi svoje telo in ne dovoli, da bi te mnenje drugič prepričalo v nasprotno." Vsaka ženska mora imeti v svoji omari vsaj ene jeans hlače in prehodno jakno.  

Se strinjaš? 

 

Več