Aktualno

December je čas praznovanj, nakupov in popolnih daril. Še nimaš darila za svoje najdražje? Kaj pa zase? Pri nas zagotovo najdeš tisto popolno darilo, ki bo razveselilo vse!

Več

Hladni dnevi so znova iz omar priklicali pletenine, ki te bodo prijetno grele v hladnih zimskih dneh. Ajda pravi, da pletenin ni nikoli preveč, zato se je pred mrazom skrila v mehko jopico, šal in toplo kapo.

Več

Pleten pulover ali mehka jopica za praznično darilo? Ali mogoče pletena kapa. Izbira je tvoja … mehka, topla in udobna oblačila imamo radi prav vsi.

Več

Zima prihaja, pa če si to želiš ali ne. Ajda si je že nagledala nekaj zimskih kosov, ki bodo našli mesto v njeni omari. Zagotovo ne bodo manjkale pletenine in topla puhovka. Pravi, da se je enostavno zaljubila v to rožnato kombinacijo. 

Več

Veseli december je čas prijetnih druženj, veselih praznovanj in službenih zabav. Prav službene zabave so idealna priložnost, da se pokažeš v najleši luči. Ne veš kaj bi oblekla, da bi pustila vtis. Z našo modno pomočjo ti bo zagotovo uspelo.

Več

Jutra so vedno hladnejša in prve snežinke bodo kmalu pobelile naravo. Da ti bo toplo na vsakem koraku, pusti domišljiji prosto pot in izberi mehka pletena oblačila iz naše zimske kolekcije.

Več

Čas jeseni je, ko z dreves odpada listje in se narava obarva v pisane odtenke rumene, rjave in zelene.

Več

Temperature se počasi ampak vztrajno nižajo in zima je končno pred vrati. Da vas mraz ne prehiti in boste zimo pričakali pripravljeni ne zamudite SUPER AKCIJE - 20 % popust na zimske jakne in puloverje! 

Več