Aktualno

Maja uživa v svoji koži in izbiri elegantne modne kombinacije. Če ljubiš urejen videz, je komplet krila in suknjiča z barvito majico vedno prava izbira. Imej se rada, izstopaj in reci DA pomladi!

 

Več

Valentinovo je dan zaljubljenih. Naj bo tudi tvoj dan, poln ljubezni, sočutja do sebe in drugih. Ker ljubezen vedno povezujemo z rdečo barvo, je rdeča jakna ali majica pravi odgovor, ko izbiraš, kaj obleči za valentinovo.

Več

Oblačila so mnogokrat tista, ki nam pomagajo še bolj poudariti to kar smo. Z novo kolekcijo pomlad-poletje izrazi svojo edinstvenost in notranjo lepoto ter jo deli z drugimi.

Več

Maja je v času med zimskimi popusti našla mega kombinacijo. Kdo je rekel, da pozimi ne moreš biti trendi? ;) Izžarevaj samozavest in odločnost. Ne zamudi naših popustov in ugodnih kosov, ki jih preprosto moraš dodati svojemu stilu. 

 

Več

Ali verjameš v zimske pravljice? Ne odlašaj in si privošči pobeg v zasneženo pokrajino. Med sprehodom si lahko spočiješ oči in nabereš moči za nove izzive.

Več

Začni leto nekoliko drugače. Ali imaš v mislih, kakšen kos oblačila, ki si ga želiš že kar nekaj časa? Preveri naše popuste in ga poišči. Izpolni si tisto malo skrito željo, ki bo del tebe in tvojega najboljšega stila. Reci DA!

Več

Januarja beležimo nove začetke, z njimi pa prihaja tudi čas za zimske popuste. Reci DA razprodajam in osveži svoj videz ter poskrbi za tisto piko na i, ki te bo popeljala med zvezde.

Več