Aktualno

Dokler se ni zaljubila v poletni Tom Tailor kombinezon, so kombinezoni redko kdaj bili Deninina izbira. Posebej jo je navdušila kombinacija enostavnosti, udobja in elegance - lastnosti, ki jih vedno išče pri poletnih oblačilih. Pa ti?

Več

Ekskluzivne ugodnosti in popusti, prednost pri obveščanju o prihodu novih kolekcij, vroče modne novice, nasveti modnih vplivnežev in še veliko posebnih presenečenj. Reci jim DA!

Več

Vsi imetniki kartice kluba Sportina Group jo samo še do 30. 6. 2019 lahko uporabljajo v trgovinah Tom Tailor. Po tem datumu uporaba kartice kluba Sportina Group ne bo več možna v trgovinah Tom Tailor.

Več

Manuela je že rekla DA rumeni barvi, must have barvi tega poletja. Rumena obleka s s tropskimi vzorci se je izkazala kot popolna izbira za uvod v poletje.

Več

Si v mislih že med morskimi valovi? Na surferski deski, jadrnici ali samo ti v pomirjajočem morskem objemu. Vsaki morski izkušnji dodaj svoj kanček stila s Tom Tailor kopalkami, ki te bodo zvesto spremljale na vsakem koraku.

Več

"Say YES to the dress!'' Poletne obleke so modni kos poletja, saj jih obožujemo ob vseh priložnostih, v njih pa izgledamo urejeno, ženstveno, razigrano in zapeljivo. Naj bo vaša poletna omara polna oblek!

Več

Zakaj te tudi tvoja oblačila ne bi božala po koži tako kot te božajo sončni žarki. Ajda poletje povezuje z lahkotnimi lanenimi oblačili, udobjem in eleganco. Vse to je združila v Tom Tailor kombinezonu iz kolekcije Toni Garrn.

Več

Ne zapiraj kovčka! Preden mestni vrvež zamenjaš s plažo in palmami, smo zate pripravili posebno vročo akcijo - ob nakupu dveh izdelkov te čaka 20 % popust, ob nakupu treh izdelkov pa 30 % popust!

Več

Bodi samosvoja, stopi v poletje samozavestno, lahkotno in udobno.  Naj tudi tvoj modni slog izžreva samozavest in zapeljivost ne glede na priložnost.

Več

Začini vroče mestne ulice z outfitom v tropskih vzorcih in osvajaj poglede z nasmeškom na obrazu. Ker poletje že trka na vrata, je Maja posegla po tropskih vzorcih in lahkih materialih ter barvito popestrila svojo garderobo.

Več