Aktualno

Ne zapirajte kovčka! Preden mestni vrvež zamenjate s plažo in palmami, smo za vas pripravili posebno vročo akcijo - ob nakupu dveh izdelkov vas čaka 20 % popust, ob nakupu treh izdelkov pa 30 % popust! 🙌  

Več

Poletje je pred vrati in čas je, da dolge hlače pospravite v omaro in si izbere kratke. Pri nas vas čaka velik izbor - jeans, take z žepi, bolj elegantne ali pa kar kopalke - kot boste želeli. Poglejte si našo izbiro!

Več

Poletje je pred vrati in čas je, da si izberete novo najlepšo poletno obleko! Izbira je velika, temperature se dvigajo in trenutek je ravno pravi, da nas obiščete! Preverite izbiro!

Več

Poletje je pred vrati! Ste pripravljeni nanj? Če še niste nas obiščite nas, izkoristite ugodnost Plačaš 2, dobiš 3 in vstopite v poletne dni pripravljeni!

Več

Elegantne linije, ki so pisane na kožo sodobni ženski, ki si sama kroji svoja pravila. To je naša nova kolekcija Mine to Five.

Več

Poletje je pred vrati, z njim pa tudi nove, lahkotnejše modne kombinacije. Ker so vse dobre stvari tri, naj bo tako tudi pri vašem polenem modnem slogu. Tretjo, najcenejšo  vam namreč podarimo!

Več

Ko je kratka majica premalo resna in srajca preveč je čas za POLO.  To je tista modna izbira, ki jo potegnete iz omare v trenutku, ko priložnost za katero se oblečete terja nekaj več, še vseeno pa ne preveč.

Več

To pomlad nas navdušujejo modni kosi v umirjeni zeleni. Seveda pa ne pozabite niti na cvetlični vzorec, ki bo v vaše modne kombinacije vnesel nekaj igrivosti in ženstvene lahkotnosti.

Več

Za vas drage dame, smo izbrali prelepe spomladanske jakne, ki jih v času Medsezonskih popustov preprosto ne smete spregledati.

Več