Aktualno

Pozdravljene nove hlače! Letošnjo jesen tistim nekoliko bolj pogumnim priporočamo jeans v črni ali sivi. Tistim, ki prisegate na klasiko pa absolutno chino v bež ali modri. Se strinjate?

Več

Jesen je čas, ko naše trgovine ponovno založimo s hlačami in jeansom po super ceni. Oglasite se in izberite svoje nove najljubše, s katerimi boste kos vsem izzivom letošnje jeseni in zime. 

Več

Čas je, da se pripravite na vse izzive, ki jih prinaša preostanek leta. Tudi modne. Obiščite nas in v novi kolekciji, ki je osvežila naše trgovine, najdite svoje modne favorite.

Več

September vedno prinese osvežitve in nove izzive. Vremenske, modne in še kakšne. Ste pripravljene nanje? Za modne bomo poskrbeli mi.

Več

Jesen je čas za nov par jeansa! Za vas smo pripravili izbor modelov, ki vas že pričakujejo v trgovinah. Zraven pa še nekaj zgornjih delov, s katerimi ga lahko kombinirate. Saj veste, z dobrim parom jeansa je vse lepše.

Več

Poletje in dopusti so v zadnjih izdihljajih in v mislih se pripravljamo na jesen, ko se bo narava obarvala v najlepše barve, modni kosi pa v bolj umirjene odtenke.

Več

Poletje je pred vrati in čas je, da dolge hlače pospravite v omaro in si izbere kratke. Pri nas vas čaka velik izbor - jeans, take z žepi, bolj elegantne ali pa kar kopalke - kot boste želeli. Poglejte si našo izbiro!

Več

Poletje je pred vrati! Ste pripravljeni nanj? Če še niste nas obiščite nas, izkoristite ugodnost Plačaš 2, dobiš 3 in vstopite v poletne dni pripravljeni!

Več

V najboljši akciji poletja boste na svoj račun prišle tudi tiste, ki si same krojite svoja pravila! Tudi naša nova kolekcija Mine to Five je namreč sedaj znižana za polovico.

Več