Aktualno

Je vsekakor bela. S tem se strinja tudi Matea, ki se je za letošnje poletje opremila z nekaj lahkimi in prijetnimi kosi v beli barvi. Za današnji outfit je izbrala belo bluzo in jo kombinirala s svojim najljubšim potiskom, črtami.

Več

Bela barva zadnja leta ostaja v samem vrhu priljubljenosti. Svežino v svoj videz lahko tudi to poletje vnesete  z navadno belo majico, hlačami ali pa tako kot je to storila Maja, z obleko.

Več

V vseh trgovinah Tom Tailor outlet se je začela prava poletna vročica! Vse izdelke smo znižali do 70 % poleg tega pa smo jim dodali še 20 % popust.* Obiščite nas čimprej, zaloge hitro kopnijo! Prepustite se nakupovalni vročici!

 

Več

Poletni popusti so se že začeli in če še nimate ogledanih kosov oblačil, je pred vami težka naloga: kaj kupiti? Zato smo vam pripravilI nekaj idej in se na razprodaje lahko odpravite kar z nakupovalnim seznamom.

Več

Mogoče niste navdušeni nad poletnimi popusti, tako kot so vaše prijateljice, mame, sestre ali boljše plovice. Vendar se tudi vi lahko hitro naučite, kako se znajti med vsemi temi oblekami po nižani ceni.

Več

Izkoristite poletne popuste in si zagotovite modne kose iz pretekle kolekcije po znižanih cenah.

Več

Oblačila veliko povejo o vaši osebnosti. Bela predstavlja nežnost, preprostost in mehkobo. Tako kot je lahko preprost in prijeten poletni dan.

Več

Majica (T-shirt) je tisti modni kos, ki ga nosimo od jutra do večera in v skoraj vseh priložnostih. Poleti pa zelo radi izbiramo tudi takšne z napisi in velikimi potiski.

Več

S kakšnimi kopalkami boste letos zapeljevali na plaži ali ob bazenu? Ali veste, kakšni so letošnji trendi?

Več

Bluz ni nikoli dovolj. Lahko jih nosimo h krilu, dolgem ali kratkem, hlačam in kavbojkam. Idealne so tako za poslovni kot neformalni videz.

Več